Een hart voor nieuw leven

Vroedvrouwenpraktijk Nieuw Leven is in verschillende regio's in Oost-Vlaanderen werkzaam. We kijken er naar uit om jullie van een fijne begeleiding voor, tijdens en na de bevalling te voorzien. 

Dit vonden de andere mama's van de Nieuw Leven vroedvrouwen

Vroedvrouwenpraktijk
Nieuw Leven

Joepie, zwanger! Een nieuwe periode die voor jullie aanbreekt en wij staan klaar om jullie hierin verder te begeleiden. Een vroedvrouw kan je tijdens de zwangerschap een luisterend oor bieden, jullie medisch opvolgen. Iemand die je begeleidt van A tot Z! Iemand die er is voor al jullie dromen en bezorgdheden.

Wat zijn onze diensten?

Prenataal

Een vroedvrouw kan je tijdens de zwangerschap een luisterend oor bieden, jullie medisch opvolgen. Iemand die je begeleidt van A tot Z!

Arbeid

Een baby ter wereld brengen is een van de meest intense momenten in je leven. Daarom is het vertrouwen in dit proces heel belangrijk.

Postnataal

Is jullie kindje geboren? Dan kan je op je vroedvrouw rekenen. Wij staan steeds paraat om jullie kersverse gezinnetje te begeleiden.

Workshops

Tijd om jullie goed te informeren bij jullie nieuw leven. Bij ons in de praktijk kan je terecht voor een tal van cursussen, zowel tijdens als na de zwangerschap.

Heb jij nieuw leven in het vooruitzicht en zoek je een vroedvrouw?

Vroedvrouwenpraktijk Nieuw Leven

Wachttelefoon
E-mail
info@praktijknieuwleven.be
Vind ons ook op